Een luxe cadeaupakket bestellen

  • Lisa
  • /
  • Woensdag 8 November 2023
  • /
  • Views 8603

cadeau pakket

Soms is het lastig om een geschikt cadeau voor iemand te vinden. Je weet niet waar je het moet halen, waar je het het voordeligst kunt krijgen of je wilt dat het leuk wordt ingepakt. Dan hebben wij nu de oplossing voor jou! Via Charles.nl kun je namelijk luxe cadeau’s laten bezorgen in een mooie verpakking. Ze bezorgen zelfs in heel Europa!

Verschillende soorten pakketten

Weet je nog niet precies wat je wilt bestellen? Geen probleem! Ze hebben echt van alles, van Gin tonic pakketten, tot olijfolie en van een leuke fles wijn gedrukt met een persoonlijke boodschap tot een chique champagne fles. Ben je benieuwd naar het assortiment? Kijk dan eens bij de geschenken via Charles. Er is niet alleen drank verkrijgbaar, ook lekkere olijfolie in een mooie fles. Dit staat prachtig in de keuken. Ook zijn er leuke borrelpakketen met lekkere hapjes, heerlijk genieten pakketten met een fijne verwenproducten. Dit zijn maar enkele voorbeelden.

Hoe werkt het?

Het is heel erg simpel, maar om het toch even uit te leggen hieronder de stappen die je door kunt lopen.

  • Stap 1: Kies een geschenk. Je hebt keuze uit een ruim assortiment en verschillende prijsklassen. Zo kun je altijd wat leuks vinden voor de juiste gelegenheid.
  • Stap 2: Personaliseren. Voeg een persoonlijke tekst toe op een kaartje of laat speciaal een label maken met een persoonlijke boodschap. Je kunt ook kiezen voor een bedrijfslogo of een andere tekst.
  • Stap 3 Bezorgdatum & Adres(sen). Bij deze stap kun je kiezen waar en wanneer je het wilt laten bezorgen. Je kunt eventueel meerdere bezorgadressen opgeven.
  • Stap 4: Verpakken & Bezorgen. Kies een geschikte verpakking die jij mooi vindt en ze zorgen voor een mooi geschenk. Zo hoef jij dus niets meer te doen!

Er is ook een handig filter opgenomen in de website. Hiermee kun je zoeken op rubrieken, maar ook op prijzen, doelgroep, kleur, maat en zelfs levertijd. Zo weet je meteen waar je het item het snelst in huis hebt.

Nieuwe pakketten

Het assortiment van de cadeaupakketten wordt momenteel helemaal vernieuwd. Dit betekend dat er snel meer verkrijgbaar is én in een nieuw jasje. Hou de website daarom goed in de gate zodat je als eerste op de hoogte bent van de vernieuwde pakketten. Zo kun je snel weer iemand verrassen met een luxe cadeaupakket. Kijk hier om de cadeaupakketten bekijken en zie of er wat leuks voor iemand bij zit. Vergeet ook niet dat het bijna moederdag is! Hier zijn ook leuke pakketten voor te vinden en ze worden dan ook nog eens bezorgd in een luxe verpakking. Eventueel met een persoonlijke boodschap, kaart of etiket. Neem dus snel een kijkje voordat ze uitverkocht zijn!


Populaire Artikelen