Een bubbelbad voor buiten: samen genieten in de tuin

  • Lisa
  • /
  • Dinsdag 25 Juli 2023
  • /
  • Views 17565

Bubbelbad

Een bubbelbad voor buiten: wie wil daar niet uitgenodigd worden? Samen genieten in de tuin, in een bad met water dat altijd netjes 38 °C is. Om samen te ontspannen na een drukke week, voor een bijzondere borrel die u en uw gasten niet snel meer vergeten of gewoon om er zelf even van te genieten.

We zijn in Nederland dol op een bad in de badkamer, kiezen steeds vaker voor een bubbelbad en wennen inmiddels ook goed aan het bad voor buiten. In een compact of een groter formaat, afhankelijk van hoe u daar gebruik van wil maken. Gaat het vooral om de momenten met vrienden? Kijk dan naar de ruimte in het bad, op basis van de zit- en ligplaatsen die er beschikbaar zijn.

Let op: het lijkt soms mogelijk om met meerdere personen in een bubbelbad te stappen. Wij gaan uit van de zitjes die er beschikbaar zijn, voor de ervaring in het bad zoals die bedoeld is.

Voldoende plaats in het bubbelbad

In een bubbelbad waar u met anderen gebruik van wilt maken is het vooral belangrijk dat er voldoende plaats beschikbaar is. De kleinste jacuzzi’s en bubbelbaden zijn geschikt voor 2 - 3 personen. Vervolgens heeft u de keuze uit modellen voor 3 - 4 en voor 4 - 5 personen. De grootste bubbelbaden bieden zelfs plaats aan 6 - 7 personen, om daar met meer dan een paar vrienden tegelijkertijd gebruik van te maken.

Let op: het lijkt soms mogelijk om met meerdere personen in een bubbelbad te stappen. Wij gaan uit van de zitjes die er beschikbaar zijn, voor de ervaring in het bad zoals die bedoeld is.

Probeer in te schatten wie u graag wilt uitnodigen om het bad te komen gebruiken. Bijvoorbeeld op basis van de avonden die u nu op de bank doorbrengt met anderen. Dat kan voortaan in het bubbelbad, waarbij er uiteraard ruimte is voor een hapje en een drankje bij een goed gesprek.

Zit- en ligplaatsen in het bad

Houd er rekening mee dat bubbelbaden doorgaans bestaan uit zit- en ligplaatsen. De zitplaatsen nemen minder ruimte in en maken het gemakkelijker om met meerdere vrienden in een compact bad te zitten. Andersom bieden de ligplaatsen het maximale comfort, bijvoorbeeld als u daar alleen gebruik van wilt maken.

Denk na over de manier waarop u het bad wilt gebruiken. Gaat het om de gezelligheid met vrienden en de mogelijkheid om in warm water te zitten? Of zoekt u naar meer, bijvoorbeeld met de mogelijkheid om u een paar keer per week krachtig te laten masseren?

Meer dan samen genieten: massage

In dat laatste geval is een bubbelbad voor in de tuin helaas niet zo goed geschikt. Als u het bad meerdere keren per week wilt gebruiken voor krachtige massages is een massagebad de beste keuze. Mét de kracht om de waterkwaliteit ondanks het intensieve gebruik zonder chloor op peil te houden. Voor uitstekende ervaringen in een massagebad, dat massage met de menselijke kracht en impact van een masseur toevoegt aan de voordelen van een bubbelbad.


Populaire Artikelen