Dit is de beste lunchbox voor jou

  • Lisa
  • /
  • Zondag 5 November 2023
  • /
  • Views 3786

Lunchbox mymepal

Het Voedingscentrum is al jaren van mening dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Een goede dagstart is al het halve werk, zo wordt gesuggereerd. Als u het ons vraagt is een lunch net zo belangrijk, zo niet belangrijker. Hoe moet u of uw kind de tijd na het middaguur anders volhouden? Het is dan wel zo handig om te beschikken over een goede lunchbox. Daarom bespreken we in dit blog de beste lunchbox die bij u of uw kind past!

#1 – Lunchbox voor uw kind

Kinderen hebben nog een hele toekomst voor zich en dat willen we graag zo houden! Alleen al om de alsmaar groter wordende plastic soep is het een goed idee om een lunchbox voor uw kind aan te schaffen. Boterhamzakjes zijn niet echt afbreekbaar en vormen een grote bedreiging voor het milieu. Een lunchbox voor uw kind kunt u gewoon in de vaat stoppen, wat veel beter is voor de moeder natuur. Bovendien heeft een broodtrommel een veel vrolijkere uitstraling dan een doorzichtig stuk plastic. Kies bijvoorbeeld voor een platte variant van My Mepal. Deze is dusdanig klein dat hij in iedere schooltas past!

de beste lunchbox die bij u of uw kind past!

#2 – Lunchbox met vakjes

Gevarieerd eten is één van de kernwaardes die zullen bijdragen aan de gezondheid van uw kind. Om het overzicht te bewaren, kan een lunchbox met vakjes een interessante optie zijn. Door de tussenschotjes is het erg gemakkelijk om de snoepgroente en fruitsoorten van elkaar af te scheiden. Door de vele vakjes kunt u uw kind iedere dag weer verrassen met wat anders lekkers!

#3 – Welke lunchbox is voor volwassenen?

Het feit dat uw kinderen over een goede lunchbox beschikken, betekent natuurlijk niet dat u zichzelf tekort hoeft te doen. Heeft u de bammetjes inmiddels uitgeruild voor een zelfgemaakte salade? Ontwerp dan uw eigen lunchbox voor volwassenen die geleverd wordt met een bentobox en vorkje. De ingrediënten in uw salade behouden hun kwaliteit als u ze in de bakjes legt en pas tegen de middag door elkaar husselt.Populaire Artikelen