Waarom kiezen voor definitief ontharen?

  • Lisa
  • /
  • Maandag 18 September 2023
  • /
  • Views 42744

liggende vrouw

We zijn er elke week meerdere keren mee bezig: ontharen. Hoewel lichaamsbeharing in een heel ver verleden superhandig was in koude winters, is het tegenwoordig meer een last. In de koudere maanden van het jaar kunnen we ons velletje enigszins verstoppen en de scheerbeurten uitstellen, maar dat is binnenkort weer verleden tijd. De hoge temperaturen staan voor de deur, en dat nodigt natuurlijk uit om de mooiste rokjes en korte broeken te kopen of uit de kast te halen. Wanneer je jezelf dan enkele dagen niet geschoren hebt, voelt het echter al snel onfris en onaantrekkelijk aan.

De technologie voor laser ontharen bestaat al een tijdje, maar de laatste jaren is het resultaat steeds beter en beter geworden, waardoor we jou dit met zekerheid durven aan te raden.

Tijdelijk ontharen zorgt letterlijk en figuurlijk voor irritaties

Lichaamsbeharing is niet alleen vervelend in ons dagelijks leven, maar ook bij fysieke inspanning. Alle (top)sporters onder ons kunnen vast meepraten over het leed dat infecties heet. Heb je eenmaal het haar weg, word je alsnog afgeleid door je geïrriteerde huid. Vandaar dat steeds meer vrouwen (en mannen!) kiezen voor definitief ontharen. Die pijnlijke harsbeurten, tijdrovende scheersessies en de vele, vele sneetjes in je benen behoren dan écht tot de verleden tijd.

De technologie voor laser ontharen bestaat al een tijdje, maar de laatste jaren is het resultaat steeds beter en beter geworden, waardoor we jou dit met zekerheid durven aan te raden. Eenmaal jezelf ervan overtuigd dat dit de beste keuze ooit is, maak je allereerst een afspraak met de huidtherapeut. Hij of zij bekijkt je huid en raadt je de best mogelijke behandeling aan.

Bepaal zelf wat weggehaald moet worden bij laser ontharen

Je kunt zelf kiezen hoeveel en waar je lichaamsbeharing weggehaald moet worden bij definitief ontharen. Denk bijvoorbeeld aan je bikinilijn, rug, benen en meer. Elk plekje is mogelijk. De behandeling blijft vrijwel altijd hetzelfde: aan de hand van een laagje gel en een laserapparaat begint het proces van definitief ontharen. Wees echter niet bang hiervoor! Het ontharen met de laser is verre van pijnlijk. Het enige wat je voelt, is een warme en licht prikkelende ervaring.

Heb je na het lezen van ons artikel nog steeds twijfels? Vraag dan een proefbehandeling aan, zodat je zeker weet dat permanent ontharen echt iets voor jou is. Wij wensen je alvast veel plezier met je zijdezachte en haarloze lichaam!

ontharen
Geniet altijd van een zachte en gladde huid!

Populaire Artikelen