De trends van het moment op het gebied van trouwjurken

  • Lisa
  • /
  • Woensdag 18 Oktober 2023
  • /
  • Views 18607

trouwjurk

Als je dé grote dag gepland hebt dit jaar, de dag waarop je in het huwelijksbootje treedt, dan is het uitzoeken van de trouwjurk een van de belangrijkste taken in aanloop naar de mooiste dag van je leven. Je moet je als vrouw een prinses voelen in de jurk en wilt uiteraard een betoverende indruk maken. De trouwjurken van nu zijn net zo modegevoelig als elk ander kledingstuk. Hip dit jaar op het gebied van Trouwjurk(en) is die met lange mouwen, zoals ook een jumpsuit mag dit jaar. En wat dacht je van de sexy split?

Welke trouwjurk kies jij?

Off-shoulder uitvoering

Helemaal in is de wat men noemt off-shoulder trouwjurk. Dit is een combinatie van een strapless jurk met mouw. Je draagt deze jurk in elk gewenst seizoen en kiest gemakkelijk voor een model met korte, met driekwart of met lange mouwen. Nu nog even je favoriete materiaal kiezen en je hebt je droomjurk gevonden. Wil je aan het modebeeld voldoen op het gebied van bruidsmode, overweeg dan ook een trouwjurk met split, helemaal als jij denkt dat je benen er mogen zijn. Je kunt in dit kader kiezen voor een hoog uitgesneden uitvoering of een jurk met een split net boven de knie, je kiest even eenvoudig voor een split aan de voor of zelfs de zijkant van de jurk. Met een split worden de schoenen die je draagt wel meteen een stuk belangrijker. Wel even rekening mee houden dus.

Met lange mouw

De trouwjurk met een lange mouw is het ook al helemaal dit jaar. Ze stralen pure vrouwelijkheid uit en zijn allesbehalve saai en degelijk. Integendeel zelfs. De lange mouw van jouw jurk kan doorzichtig zijn, van kant of van crêpe, om maar een paar opties te noemen. Waar je zeer ook geen modderfiguur mee slaat zijn Bohemian trouwjurken, de meer romantische jurk gemaakt van licht materiaal en ideaal om mee te dansen bovendien. Een dergelijke jurk combineer je bij voorkeur met bloemetjes in je haar bijvoorbeeld, of met een losjes vallend bruidskapsel.

Bruidslingerie

Tenslotte, ook een trouwjurk met een diepere V-hals is het helemaal dit jaar. Het diepere decolleté mag namelijk weer, want ook als bruid mag je gewoon super sexy zijn. Je kunt in dit kader ook kiezen voor een trouwjurk met een iets minder diepe V-hals en waarbij de borsten met kant of bijvoorbeeld een illusion stof bedekt zijn. Voor de variant met een dieper decolleté is overigens ook speciale bruidslingerie beschikbaar.
Populaire Artikelen