Nieuwste interieurtrend: Droogbloemen

  • Lisa
  • /
  • Maandag 19 September 2022
  • /
  • Views 3461

droogbloemen

Veel mensen vinden het leuk om veel planten en bloemen in huis te hebben staan. Helaas heeft niet iedereen groene vingers en gaan er veel planten dood, ook bloemstukken blijven maar enkele dagen mooi en dat is zonde! Droogbloemen van Droogbloemen.nl zijn op dit moment razend populair, en dat is niet voor niets. Het is super makkelijk in onderhoud, staat prachtig op tafel en gaat onwijs lang mee. Op die manier kun je dus gegarandeert genieten van een mooie bos droogbloemen en pluimen.

Wat zijn droogbloemen?

Een echte eyecatcher

Droogbloemen zijn eigenlijk gewoon bloemen. Alleen, na het oogsten worden ze niet naar de veiling of groothandel gebracht, maar de bloemen worden in grote droogschuren voor een lange perioden op zijn kop gehangen. Hierdoor drogen ze volledig. Dit proces is erg belangrijk en bepaald de kwaliteit van de droogbloemen, niet elke bloem is hiervoor geschikt.

Droogbloemen zijn helemaal niet ouderwets!

Droogbloemen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Je hoeft niet te denken dat droogbloemen ouderwets en oudbollig zijn, ze zijn hartstikke hip en je ziet ze steeds meer op verschillende plekken. Misschien dat je ze zelf nog kunt herinneren bij je moeder of oma. Het concept is dus verder niet iets nieuws. Inmiddels ben je helemaal hip als je een bosje droogbloemen of pampusgras op tafel hebt staan. De vraag naar droogbloemen is aan het toenemen. De droogbloemen zijn niet alleen populair door hun leuke uiterlijk, ook doordat ze erg duurzaam zijn vinden mensen ze fijn om aan te schaffen. Je hoeft immers niet iedere week een nieuwe bos bloemen op tafel te zetten.

Je kunt jaren genieten van droogbloemen

Droogboeketten kunnen wel jaren mee gaan dus dat is erg fijn, zo kun je er lang van genieten! Zorg wel dat je de bloemen niet in de felle zon zet, dan kunnen ze bleken door het zonlicht. roogbloemen hoef je niet te voorzien van water en kunnen bovendien ook nog eens goed tegen warmte. Hierdoor kun je ze gewoon ergens neerleggen of ophangen. Je hoeft ze niet perse in een vaas te plaatsen. Handig toch? Je kunt natuurlijk ook lekker out of the box denken! Kies gedroogde bloemen en knoop ze met een touwtje tot een leuke bos en hang ergens aan de muur. Of maak er een soort bloemstukje van dat je onder een stolp etaleert. Ook zijn droogbloemen perfect om in te lijsten in transparante fotolijstjes.

Word jij ook zo enthousiast van droogbloemen? Dan kun je deze eenvoudig bestellen en heb je ze snel in huis. Het gedroogde boeket wordt vervolgens bij jou thuis bezorgd zonder dat je hier de deur voor uit hoeft. Wat natuurlijk erg fijn is in deze rare tijd. Zo fleur je je huis waar je veel tijd besteed net wat extra op. Om zo extra te genieten van je fijne huis.
Populaire Artikelen