De leukste pretparken voor kinderen

  • Lisa
  • /
  • Zondag 2 Juli 2023
  • /
  • Views 91458

Pretpark voor kinderen

Hebben de kids vakantie, of wil je gewoon iets leuks met ze doen op een vrije dag? Alleen al de aankondiging dat jullie binnenkort naar een pretpark voor kinderen gaan is vaak genoeg om de rugzakjes in te pakken! We weten allemaal dat het betalen voor een dag uit met kinderen behoorlijk in de kosten kan lopen. Allereerst is er natuurlijk de entreeprijs voor het pretpark. Ook wil je in het park een ijsje, een lunch of een leuk souvenir kopen. Hoe doe je dat met een kleiner budget? Gelukkig kun je gebruik maken van kortingen op de entree voor pretparken voor kinderen in Nederland. Dat scheelt.

Hoe doe je dat met een kleiner budget? Gelukkig kun je gebruik maken van kortingen op de entree voor pretparken voor kinderen in Nederland.

Wat zijn de leukste pretparken voor kinderen?

Ga je op stap met een aantal kinderen van verschillende leeftijden? Dan is het leuk om een park te bezoeken dat zowel voor groot als klein(er) leuke attracties te bieden heeft. De Efteling is natuurlijk een van de meest bekende pretparken voor kinderen in Nederland. Hier wandel je met de allerkleinsten door het betoverende Sprookjesbos. Bezoek de kleine huisjes en hoor en zie hoe de bijzondere dieren en kabouters hier leven. Sommige huisjes mag je zelfs binnen wandelen! De Sprookjesboom vertelt spannende verhalen en er zijn speciale rides voor de kleintjes. De oudere kids vermaken zich prima in coole rides als de Vogel Rok en met het hele gezin geniet je van rondvaarten en leuke attracties. Kortom; een perfecte locatie voor een dagje pretpark met kinderen.

Slagharen, een van de leukste pretparken voor kinderen

Een bezoek aan pretpark Slagharen is niet alleen leuk voor een dag. Met goedkope deals kun je hier bijvoorbeeld ook een midweek of een weekend voordelig in een huisje of zelfs in een tipi logeren. Reis door het pretpark voor kinderen met de monorail, stap enerverende rides in of bezoek het grote zwembad. Jong en oud vermaakt zich hier opperbest!

kinderen
Geniet van een dagje uit met de kids!

Andere voorbeelden van de leukste pretparken voor kinderen in ons land

In het goed bereikbare en centraal gelegen Apeldoorn vind je pretpark Julianatoren. Dit is echt een ideaal park voor een bezoek met jonge kinderen. Alle attracties zijn gericht op kids tot de leeftijd van zo'n 12 jaar oud. Bekijk de agenda van het park voor je gaat, soms zijn er speciale evenementen voor de kids. Toverland in Limburg is een van de meest ideale pretparken voor kinderen. Hier genieten ze optimaal, ook bij slechter weer. Er is een zeer grote overdekte speelruimte en veel attracties en rides zijn


Populaire Artikelen