De laatste ringentrends

  • Lisa
  • /
  • Dinsdag 11 Oktober 2022
  • /
  • Views 3806

gouden ring

Zonder sieraden geen geslaagde outfit. Ringen blijven een absolute musthave voor iedere vrouw. Veel vrouwen dragen graag ringen, vaak heeft een ring ook een speciale betekenis of een herinnering aan een mooi moment. Ringen zijn ook een van de meeste gekochte cadeau’s door mannen om natuurlijk aan hun vrouw of vriendin cadeau te doen. Als je vaak ringen draagt kun je je zelfs kaal voelen zonder ringen. In deze blog ga ik je de laatste ringen trends laten zien. Daar ga je vast heel blij van worden als je van ringen houdt! Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van sieraden en zo ook in 2020. Tegenwoordig is niks te gek meer, dus draag wat jij mooi vindt. Het mag zeker groot en opvallend zijn, maar ook de kleine minimalistische ringen zijn weer terug van weggeweest. Durf uniek te zijn!

Welke ringen zijn het komende jaar populair?

Grote opvallende ringen zijn terug van weggeweest

Grote opvallende ringen zijn de trend in 2020 en dit gaat volgend jaar waarschijnlijk ook gewoon door. De enorme eyecatchers zijn terug van weggeweest. Dus vraag je oma of andere famillieleden eens of ze nog wat prachtige exemplaren hebben liggen. Voornamelijk ringen met grote edelstenen, opvallende kleuren, mooie details, figuren of versieringen zijn helemaal hot op het moment.

Goude ringen zijn helemaal hip

Iedere dag wil je er natuurlijk uitzien om door een ringetje gehaald te worden. Dat kan ook zeker met deze prachtige gouden Mostert Juweliers ringen. 2020 is het jaar van goud, dus een echte aanrader om daar een kijkje te nemen. Ze hebben namelijk prachtige gouden ringen en vele andere mooie sieraden. Goud valt op, goud trekt de aandacht en goud is perfect van kwaliteit. Goud heeft een warme kleur die vooral in de winter en de herfst een bepaalde warmte aan je outfit zal toevoegen. Uiteraard sluit ook het roségoud hier goed bij aan.

Minimalistische ringen

Kleine ringen, lekker smal, niet te opvallend en juist strak en fijn van design. Deze ringen trend is super leuk, zo kun je eindeloos verschillende ringen met elkaar combineren. Ook zijn er veel midiringen verkrijgbaar. Dit zijn kleine ringentjes die je halverwege je vinger kunt dragen. Zo kun je je minimalistische ringen look helemaal af maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om maar een exemplaar te dragen, net wat jij mooi vindt. Iedere gelegeheid is ook weer anders. Op een feestje kun je wat meer uitpakken met wat extra ringen, op je werk kun je het houden bij een of enkele exemplaren.

Cadeautip voor je verlanglijstje

Nu weet je precies welke ringen jij tegen gaat komen dit jaar! We zijn heel benieuwd welke trend jou het meeste aan spreekt. Ga jij voor de grote opvallen de ringen of houd je het liever bij een paar minimalistische ringen? Welke ringen zet jij op je verlanglijstje voor de aankomende feestdagen?
Populaire Artikelen