De intieme keuze

  • Lisa
  • /
  • Maandag 6 November 2023
  • /
  • Views 4810

vrouwen benen sexy

Er is volop keuze in de seks online winkel. Dildo’s en vibrators die de beleving tot een hoger niveau brengen. Of zijn het kunstmiddelen bij gebrek aan een partner? Een middel om je zelf te bevredigen.

Kies een outfit die bij je past!

Dildo

Een dildo is een namaak penis in een grote uitvoering. De gemiddelde penis is in stijve uitvoering ongeveer 14,5 centimeter. Dildo’s zijn gemaakt van plastic, siliconen, rubber, en andere materialen. Een dildo wordt gebruikt voor penetratie en zijn daardoor groter dan vibrators. Toch is de gelijkenis groot. Ook een vibrator is een namaak penis, maar die kan vibreren of trillen. Door deze trilfunctie zijn vibrators meestal kleiner dan dildo’s. Het trillen geeft een extra gevoel en stimulatie.

Aanbod

De keuze voor een dildo is door het overweldigende aanbod best lastig. Zo zijn er kleine, lange, dunne en dikke dildos. Sommigen zijn recht, anderen wat krom, de ene is blank, de andere zwart of felle kleuren. Daarnaast heb je ook de dubbelzijdige uitvoering en de Tarzan, de grootste uitvoering. Eigenlijk dien je door te proberen de ideale dildo te vinden, maar er is geen probeerruimte om dat te ervaren. Om hygiënische redenen mogen dit soort artikelen ook niet geroutineerd worden met de mededeling ‘te weinig genot’ of iets dergelijks.

Tips

Er zijn wel wat tips te geven. Bij de meeste mensen is de dikte van de dildo bepalen, meer dan de lengte. Bij een te dun exemplaar is er onvoldoende wrijving wat ten koste gaat van de stimulatie. Beter een forse dan een te smalle. De lengte is minder bepalend. De wijze van penetreren doe je zelf dus ook het gedeelte wat je naar binnen brengt. Jij staat zelf immers aan het stuur.

De vorm is ook nog een keuze momentje. Rechte of kromme dildo’s of met een balzak? De rechte vorm heeft de vorm van een natuurlijke penis dus dat is de meest veilige optie.

Populaire Artikelen