De haartrends van 2018

  • Lisa
  • /
  • Vrijdag 29 September 2023
  • /
  • Views 63544

zonnebril

We moeten nog een maand wachten en dan is het eindelijk zomer. Het is weer de hoogste tijd om de haartrends van de zomer te bespreken. Er zijn een aantal haartrends die je deze zomer gegarandeerd gaat tegenkomen.

Elk jaar is er een andere trend op het gebied van haarkleur

De kleur van het haar

Elk jaar is er een andere trend op het gebied van haarkleur. In 2017 was bijvoorbeeld de kleur met astinten helemaal een trend. Deze zomer springen er ook weer een aantal kleuren uit dat je vaak gaat zien. Beigeachtige- en zand tinten zijn kleuren die deze zomer erg populair zij. Ook warme tinten zoals koper, zijn deze zomer een trend. De askleur die vorig jaar helemaal een trend was, zullen we dit jaar ook nog zien. Het is nou eenmaal een prachtige kleur die we niet snel vervangen voor een andere kleur.

Haarstijlen

Er zijn een aantal haarstijlen die er deze zomer uit springen. De haarstijlen zijn erg verschillend van elkaar, maar dat maakt het juist leuk. Lang en golvend haar is al een aantal jaar populair en zal deze zomer weer een trend zijn. Niet alleen golvend haar is een trend, stijl haar namelijk ook. Deze zomer laten we ons gezicht goed naar voren komen door het haar achter de oren te doen. Losse vlechtjes door het haar is ook erg populair aan het worden. Het maakt je haarstijl een beetje speels, wat er superleuk uit ziet.

zonnebril
Musthave zonnebril!

Leuke accessoires voor het haar

De leuke accessoires kunnen natuurlijk niet ontbreken als we het hebben over de haartrends van 2018. De caps zijn helemaal in de mode. In allerlei kleuren en designs worden de caps verkocht, waardoor er voor iedereen wel een leuke tussen zit. De tulbanden zijn ook echt een trend als het gaat om accessoires voor in het haar. Het is ideaal om een tulband te dragen op de dagen dat jij een bad hair day hebt. Je kan een tulband eigenlijk altijd dragen, want het staat superleuk.

Haartools om het haar in model te brengen

De leuke haarstijlen kan je met verschillende haartools in model brengen. Met mouse, haarlak, volumepoeder en crèmes komen we al heel ver. Er is wel één haartool dat we bij elk kapsel nodig hebben: een borstel. Een borstel haalt niet alleen de klitten uit je haar, maar kan ook veel model brengen in haar. De borstels van Ogé Exclusive beschikken over eigenschappen waardoor de warmte goed wordt vastgehouden tijdens het föhnen. De droogtijd van het haar wordt verkort door de negatieve ionen in de borstel, waardoor het föhnen een stuk sneller gaat. Met een toupeerborstel kan je ook mooie haarstijlen creëren. Je kan met deze borstel je haar touperen waardoor je veel volume krijgt. De borstels maken je haar zacht en zorgen voor een professioneel resultaat. Jij kan met de borstel van Ogé Exclusive het perfecte haarstijl creëren! Voor meer info kun je de website bezoeken.Populaire Artikelen