De vijf beste Netflix series om te bingen van dit moment

  • Lisa
  • /
  • Dinsdag 5 December 2023
  • /
  • Views 37479

Too Hot To Handle Netflix

Lekker onstpannen bij een leuke serie op Netflix was natuurlijk altijd al gezellig maar sinds de lockdown zijn we massaal aan het bingen geslagen! Het aanbod van series is zo enorm groot dat we door de bomen het bos soms niet meer zien. Filmblogger Frédérique van Srsck vertelt ons welke vijf Netflix series we absoluut niet mogen missen.

Hollywood

Hollywood is sinds 1 mei te zien op Netflix. De nieuwe serie komt uit de koker van Ryan Murphy, bekend van topseries zoals Glee, The Politician en Pose.

hollywood netflix
Lekker ontspannen met een leuke serie van Netflix!

Een paar vrienden proberen het te maken in het Hollywood van de jaren 40. Het najagen van hun droom is zo makkelijk nog niet. Iedereen lijkt in Los Angeles wel acteur of filmmaker te willen worden. De concurrentie is moordend. Bovendien moeten ze opboksen tegen een enorme hoeveelheid aan vooroordelen.

Hollywood is een boeiende serie, idealistisch ook wel want het geeft kijkers een glimp van hoe Hollywood had kunnen zijn als die vooroordelen in die tijd omzeild hadden kunnen worden. Het is een heerlijke serie als je van oud Hollywood en van glitter en glamour houdt. Darren Criss (Glee) en David Corenswet (The Politician) stelen de show maar de andere acteurs zijn ook een genot om maar te kijken!.

Ozark netflix
Lekker ontspannen met een leuke serie van Netflix!

Ozark

Een hele andere soort serie is het spannende Ozark. Financieel adviseur Marty Byrde komt in de problemen wanneer een witwasdeal niet helemaal volgens plan verloopt. De Mexicaanse criminelen van een of ander groot drugskartel zijn ‘not amused’ en zitten hem op de hielen. Marty (Jason Bateman) kan wel het een en ander goedmaken maar daarvoor moet hij met zijn vrouw en twee kinderen Chicago verlaten en zich vestigen bij het Ozark meer.

Het gebied lijkt op het eerste gezicht heel rustig te zijn maar blijkt achteraf nog best wat geheimen te verbergen. Al snel raakt het gezin verstrikt in een situatie die alsmaar erger en erger wordt. Ozark is een toffe serie met lekker veel plot twists en boeiende personages.

Elite netflix
Lekker ontspannen met een leuke serie van Netflix!

Élite

In de Spaanse serie Élite volgen we een groep tieners die op de elitaire middelbare school Las Encinas zitten. Ze zijn rijk, machtig en enorm verwend. Het is een en al seks, drugs en feesten. Wanneer er een moord plaatsvindt, wijzen ze allemaal naar elkaar.

Er staan op nu drie seizoenen van Élite op Netflix. Er is een optie om de serie in het Engels te kijken, mocht je het vervelend vinden om het in het Spaans te kijken. Het is een vermakelijke serie, zonder diepgang of iets dergelijks maar een kleurrijke serie met lekkere muziek en een fijn tempo. Ik vond zelf seizoen 2 iets minder maar 1 en 3 wisten me zeker te boeien.

Too Hot to Handle

Too Hot To Handle is niet echt een serie maar de nieuwste realityshow op Netflix. Het is een soort van Temptation Island met alleen maar verleiders. De mooie mannen en vrouwen verleiden elkaar en genieten van de paradijselijke omgeving. De groep kan een mooie geldprijs winnen maar daarvoor moeten ze wel van elkaar afblijven. Elke kus en elke aanraking kost geld uit de gemeenschappelijke pot.

Van elkaar afblijven blijkt moeilijker dan verwacht en de domme opmerkingen stapelen elkaar op in rap tempo. Puur (leed)vermaak!

Dead to me netflix
Lekker ontspannen met een leuke serie van Netflix!

Dead to Me

Dead to me is een grappige en verrassende serie over een aparte vriendschap tussen twee vrouwen die op het eerste gezicht weinig gemeen met elkaar lijken te hebben.

Jen (Christina Applegate) is net weduwe geworden en zorgt nu alleen voor haar twee zoons. Judy is een gevoelig ietwat chaotisch type. Haar relatie is net uitgegaan en ze heeft geen vaste woonplaats. Ja, er is ook iets met een moord maar ik ga niet spoilen!

Het tweede seizoen staat net sinds 8 mei op Netflix dus je kunt wel even vooruit.

Welke serie kun jij ons aanraden op Netflix op het moment?

Populaire Artikelen