DE 10 POPULAIRSTE NETFLIX SERIES VAN HET MOMENT

  • Lisa
  • /
  • Dinsdag 24 Oktober 2023
  • /
  • Views 54686

chillen op bed

Netflix heeft een onwijs groot aanbod. Een keer in de zoveel tijd komen er nieuwe series bij en gaan er weer oude series af. Zo stond heel Nederland op z’n kop toen bleek dat Frozen van Netflix zou verdwijnen. Maar heel Nederland was weer blij toen Pieter Konijn terug bleek te komen. En zo houdt Netflix Nederland lekker bezig. Benieuwd welke series op dit moment hot zijn bij Netflix? Linda van Go or No Go maakte een overzicht van de 10 populairste Netflix series op dit moment.

Netflix and chill is een begrip geworden in Nederland, bekijk daarom snel de populairste Netflixseries!

1. Breaking Bad

Al sinds lange tijd staat de briljante serie Breaking Bad op nummer 1. En terecht, want wow, wat een geweldige serie is dat. Jaren geleden hebben we de volledige serie gezien en ik wacht met smart op het moment dat ik kleine stukjes vergeten ben, zodat ik weer helemaal opnieuw kan beginnen. Breaking Bad bestaat uit vijf seizoenen en is écht een aanrader. Hij staat natuurlijk ook niet voor niets op nummer één.

2. Rick en Morty

Eerlijk? Deze heb ik zelf nog niet gezien. Waarom niet? Het is een cartoon, voor volwassenen (of oudere kinderen) en daar hou ik nu eenmaal niet van. Het is niet mijn ding. Maar de serie is wel razend populair. Het draait om de wetenschapper Rick en zijn kleinzoon Morty die samen bizarre avonturen meemaken. Ohja, en dan hebben we ook nog alcoholverslaafde Rick.

Netflix
Netflix!

3. Sherlock

De briljante Sherlock weet met zijn aparte aanpak zaken altijd weer op te lossen. Hij wordt vaak door de politie om hulp gevraagd als ze zelf vastlopen in een onderzoek. Na twee seizoenen raakte ik er een beetje op uitgekeken, maar mijn man is nog altijd groot fan van Sherlock.

4. Fargo

Deze serie hebben we vorige maand pas gekeken, eerder had ik er nog niet van gehoord. Maar wat een gave serie! Steeds weer gebeurt er weer iets wat je als kijker totaal niet verwacht. De mislukte polisverkoper Lester heeft steeds pech en lijkt gewoon niet gemaakt te zijn voor een succesvol leven. Tot er een aantal gebeurtenissen plaatsvinden en hij het hoog tijd vindt om er eens wat aan te doen.

5. Stranger Things

Een van de grote favorieten van mijn man: Stranger Things. Ik heb er helemaal niks mee, want ik houd nu eenmaal niet van SF. Maar als je daar wél van houdt, dan is dit zeker een kijktip. Als de twaalfjarige Will Byers plotseling verdwijnt uit het stadje Hawkins, besluiten zijn vriendjes de handen in één te slaan om de mysterieuze verdwijning op te lossen.

6. Suits

Suits is een heerlijke advocatenserie die je gezien móet hebben. Zeker de dames en heren onder ons die van knappe kerels houden, want kijken is geen straf bij deze serie moet ik zeggen. Iedere aflevering is er weer een nieuwe case. Daarnaast loopt er een algehele verhaallijn door het hele seizoen die Suits tot een geweldige serie maakt. En een van mijn persoonlijke favorieten.

7. Sons of Anarchy

Deze serie gaat over een stoere motorbende. Zij leven, rijden en sterven voor het broederschap. Met briljante acteurs en een geweldige verhaallijn is ook deze serie echt een van mijn favorieten. En het allermooiste? Er zijn maar liefst ZEVEN seizoenen! Je bent voorlopig dus nog niet uitgekeken.

8. Narcos

Narcos vertelt het waargebeurde verhaal over de hevige groei en verspreiding van de drugskartels. Waarschijnlijk heb je de naam Pablo Escobar wel eens gehoord? In de twee seizoenen van deze serie staat de jacht op Pablo Escobar centraal. Twee DEA-agenten worden gevolgd in hun missie om Pablo Esocbar te pakken te krijgen.

9. The Punisher

Vanaf 2017 is The Punisher te zien. In deze serie, die ik zelf overigens nog niet gezien heb, wordt de familie van Frank Castle vermoord. Nadat zijn familie is vermoord, wordt Frank, een marineveteraan, een burgerwacht. Onder de naam The Punisher doet hij alles wat in zijn macht ligt om misdaden te bestrijden.

10. Prison Break

We eindigen deze top 10 met een knaller, want Prison Break is ook weer echt een must-see. In deze serie staan de twee broers centraal. Zij breken op verschillende manieren uit de gevangenis uit. In een later seizoen raken ze elkaar kwijt, maar natuurlijk vinden ze elkaar ook weer terug. En het beste nieuws is nog wel dat er hard wordt gewerkt aan een splinternieuw seizoen van Prison Break!


Populaire Artikelen