Dames schoenentrends voor de zomer

  • Lisa
  • /
  • Zaterdag 4 November 2023
  • /
  • Views 6093

witte sneakers

De zomertijd is ingegaan en we hebben alweer een aantal prachtige zonnige dagen gehad waarbij de eerste rokjes ook alweer zijn gesignaleerd. Tijd voor nieuwe zomerse schoenen! Van oude bekende tot nieuwe modellen, in deze blog laat ik je een aantal schoenentrends zien voor dit jaar.

Damesschoenen zomer trends

Grove zolen

Het lijkt wel of de schoenen elk seizoen grover worden en de zolen hoger. Vorig jaar maakte we kennis met de zogenaamde dadsneakers en dit jaar worden de zolen nog hoger en grover. Niet alleen bij sneakers, maar ook bij laarzen en sandalen worden ze statementzolen gespot. Je kunt dit op verschillende manieren combineren. Je kunt gaan voor een sportieve outfit, met een simpele jeans en leuk t-shirt, maar je kunt ook gaan voor een vrouwlijke outfit en de schoenen gebruiken als tegenhanger van de vrouwelijke kleding.

Sneakers

Sneakers zijn van origine sportschoenen en worden tegenwoordig gedragen als alledaagse schoenen. Iedereen heeft tegenwordig wel een een of meer sneakers in zijn kast staan. Sneakers zijn erg populair en dat is niet gek. Sneakers zijn namelijk erg trendy en lopen ook nog eens heerlijk! De Bijenkorf heeft een groot assortiment aan sneakers van toonaangevende merken. De meeste sneakers worden gemaakt van leer, suède of textiel en de zool van rubber. Vaak hebben ze een ronde neus en zijn er verschillende uitvoeringen en kleuren mogelijk.

Witte sneakers

Tegenwoordig mag een witte sneaker niet meer ontbreken in je garderobe. Of je de witte sneaker nou combineert met een sexy jurkje of juist casual met een jeans en leuke top, tegenwoordig kan het beide. Sinds enkele jaren is de witte sneaker niet meer uit het straatbeeld te denken. Wit is stoer, hip, stijlvol en valt op waardoor men niet meer om je sneakers heen kan. De witte sneakers zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. De witte sneaker is zowel 's winters als 's zomers draagbaar. In de zomer is het het stijl volst om een laag model van de witte sneaker te dragen, zodat de sneaker niet te grof staat onder een korte broek of rok.

Duurzame damesschoenen

Steeds meer mensen willen graag duurzame producten kopen, vandaar dat er ook steeds meer duurzame schoenen te koop zijn. We willen natuurlijk dat de volgende generatie ook nog van de aarde kunnen genieten, net zoals wij. Minder vlees, minder plastic en rekening houden met minder uitstoot. We proberen zo min mogelijk te verspillen en maken indien mogelijk liever een verantwoorde keuze. Dit is het gedrag van steeds meer mensen. Ook bekende schoenemerken herzien hun productieproces, materiaalkeuzes en arbeidsomstandigheden. Zo zijn er zelfs vegan schoenen van karton, mos of andere materialen.Populaire Artikelen