Dagje Amsterdam met vriendinnen: wat te doen?

  • Lisa
  • /
  • Zaterdag 5 November 2022
  • /
  • Views 87628

dagje amsterdam

Met vriendinnen een dagje naar Amsterdam? Dat wordt natuurlijk sowieso gezellig. Maar wat gaan jullie doen in onze hoofdstad? Bepalen wat te doen met je vriendinnengroep is altijd lastig. Daarom geven wij leuke tips voor een geslaagd dagje Amsterdam.

Dagje Amsterdam!

Shoppen natuurlijk

Amsterdam is een van de leukste steden om te shoppen. Alle grote winkelketens zijn gevestigd in Amsterdam. Ook de PC Hooftstraat is zeker de moeite waard. In deze chique winkelstraat vind je allerlei dure merken zoals: Gucci, Philipp Plein, Dolce & Gabbana, Calvin Klein, Supertrash en noem zo maar op. Kleding kopen in deze straat is erg duur, maar het is een ervaring op zich. En met een beetje geluk spot je nog een bekende Nederlander die aan het shoppen is!

Gezellige high tea

Een high tea aan het einde van de middag is altijd een goed idee. Gezellig met de meiden genieten van een tafel vol lekkere hapjes en een kopje thee op een mooie locatie. In Amsterdam zijn er veel high tea locaties te vinden. Zoek bijvoorbeeld via HighTeaWereld.nl voor de leukste locaties!

Escape room

Houden jij en je vriendinnen van een uitdaging? Dan is een escape room in Amsterdam een erg leuke activiteit. Probeer samen met je vriendinnen door na te denken te ontsnappen uit een kamer. Zeker bij slecht weer is dit een aanrader.

Uitgaan in Amsterdam

Onze hoofdstad staat natuurlijk ook bekend om het nachtleven. Voor ieder is er wel wat wils te vinden van hiphop en house tot disco en techno. Het is leuk om samen met je vriendinnen meerdere clubs te bezoeken, hiervoor heb je een specials Amsterdam Nightlife Ticket. Met zo’n ticket ontdek je voordelig het nachtleven van Amsterdam.

Bezoek het Vondelpark

Het Vondelpark is zeker een aanrader tijdens zomerse dagen. Heerlijk genieten van het zonnetje in het altijd gezellige Vondelpark. Je kan hier ook goed picknicken samen met je vriendinnen. Erg leuk.
Populaire Artikelen