Bescherming in verschillende variaties

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 30 November 2023
  • /
  • Views 47354

telefoonhoesjes

Iedereen is wel overtuigd dat een smartphone een kwetsbaar toestel is die enige bescherming nodig heeft. Tegen stof en krassen of een beperkte val overleven. Het bieden van bescherming hoeft geen afbreuk te doen aan de vormgeving. Integendeel. Door het juiste telefoonhoesje te vinden, maar je jouw smartphone uniek.

Neem bijvoorbeeld de Samsung Galaxy serie. Deze elegante telefoon heeft een glazen en deels aluminium behuizing. Fraai, maar gevoelig voor breuk. Om het waardevol bezit schadevrij te houden is enige bescherming noodzakelijk. De samsung galaxy s20 hoesjes van gsmpunt.nl bieden deze bescherming in verschillende designs en soorten.

Backcover

Maar welke kies je? Dit hangt af van enkele factoren. Smaak bijvoorbeeld maar ook welke bescherming je precies wilt. Er zijn hoesjes die de smartphone in totaal beschermen, dus zowel de voor- als achterkant. Ook zijn er backcovers die de achterkant beschermen en als ze voorzien zijn van bumpers ook enige bescherming bieden voor de glazen voorzijde. nagels tot een werkelijk kunstwerk te maken.

Screenprotector

Extra zekerheid biedt een screenprotector. Een glazen bescherming op de voorkant of een dunnere folie geven vooral bescherming tegen krassen. Het voordeel is dat de vormgeving en design van het toestel ongewijzigd blijft. De backcovers zijn specifiek gemaakt voor elk type en merk toestel waardoor alle functies behouden blijven.

Materiaal

Backcovers worden in vele designs aangeboden. Voor elke stijl is er wel een passende hoes verkrijgbaar. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Harde backcovers zijn van een dunne kunststof, polycarbonaat genoemd. Deze kunststof wordt gekenmerkt door zijn sterkte en slagkracht. Polycarbonaat is 250 keer sterker dan glas. Het materiaal is uitstekend geschikt voor intensief gebruik en is eenvoudig te bewerken. Een ander materiaal is bekend als siliconen backcovers. Het materiaal is gemaakt van TPU oftewel Thermoplastic Polyurethaan. TPU is flexibel, vormvast, onbreekbaar en krasvrij.

Prints

Beide materialen worden dikwijls bedrukt met verschillende motieven en designs. Van fashionachtige prints tot abstracte prints. Opvallend zijn de liquid en glitter hoesjes. Een liquid hoesje bestaat uit een dubbele laag waarin kleine glitters of vormpjes bewegen in een dunne laag vloeistof. Glitter is er in de vorm van glitter in liquid, maar er zijn ook gewoon dunne hoesjes met glitter als print.

Kies je liever niet voor een opvallend design dan is een neutrale look een optie. Kies dan voor een lederen backcover of een bookcase of flipcase. Bookcases gaan open zoals een boek en flipcases aan de boven- of onderzijde. Deze hoesjes worden gemaakt van PU leder, een lederlook materiaal of van echt leder.

Populaire Artikelen