Artikel

Een totaal nieuw uiterlijk door kleurlenzen van Contactlenzen.net

Het is mogelijk om de kleur van je ogen te veranderen door kleurlenzen te gaan dragen. Contactlenzen.net een groot aanbieder van lenzen heeft naast gewone daglenzen, weeklenzen en maandlenzen ook een ruim assortiment van kleurlenzen die gemakkelijk online te bestellen zijn.

Lees meer..

Artikel

Gelnagels of acrylnagels?

Vrouwen houden van mooie verzorgde handen en nagels. Waar eerst de acrylnagels erg populair waren, zie je steeds meer gelnagels voorbij komen. Wat is het verschil en wat zijn de voor- en nadelen? Je hebt namelijk twee keuzes. welke dat zijn ga ik je vertellen in deze blog!

Lees meer..

Artikel

Weinig tijd ‘s ochtends? 5 supersnelle kapsels!

Haasten, rennen en vliegen in de ochtend, we kennen het allemaal wel. En naast dat je je ontbijt eigenlijk niet mag overslaan en je een leuke outfit moet uitkiezen, wil je natuurlijk ook dat je goed voor de dag komt met je kapsel. En daar kun je misschien wel wat hulp bij gebruiken! Daarom geven we je in deze blog een paar handige tips voor supersnelle kapsels waarmee jij toch goed voor de dag komt.

Lees meer..

Artikel

Jivi Beauty een kliniek voor huid verjonging

Wanneer je nog jong bent sta je er nog niet echt bij stil, maar een egale en strakke huid zonder rimpels is niet vanzelfsprekend wanneer je ouder wordt. Bij het ouder worden ontstaan er oneffenheden en rimpels. Een huidverjonging kliniek als Jivi Beauty houdt zich bezig met hoe de tekenen van huidveroudering kunnen worden verminderd.

Lees meer..

Artikel

Uiterlijke verzorging

Een bezoek aan de kapper, een pedicure of een nagelstudio kun je op verschillende momenten doen. Bijvoorbeeld als je even niet lekker in je vel zit, maar ook als maandelijkse routine. Je kunt uiterlijke verzorging dus puur als noodzaak zien, maar het kan ook zeer ontspannend werken. Door af en toe een bezoek te brengen aan deze specialisten zit je gegarandeerd lekkerder in je vel!

Lees meer..

Artikel

Kom lekker tot rust na een drukke en stressvolle werkweek

Een drukke en stressvolle werkweek… Stress op de werkvloer, ook nog het huishouden én misschien roepen de kinderen ook al. Zo nu en dan is compleet ontspannen dan wel even zo fijn. Dit doe je natuurlijk op een locatie die hier helemaal voor is ingericht. Waar kan dit beter dan in een schoonheidssalon? Hier kun je heerlijk relaxen en in de tussentijd maken ze je nóg mooier dan je al bent. Ontspan in een omgeving van optimale rust waarbij de schoonheidsspecialistes vol passie werken om jou hét verwenmoment te gunnen.len.

Lees meer..

Artikel

Nagellak: Verschillende stijlen om je nagels te lakken

Verzorgde handen zijn erg belangrijk om te zorgen voor een goede eerste indruk. Als je geïnteresseerd bent in nagellak, dan wil je natuurlijk ook graag weten in welke verschillende stijlen jij je nagels kunt lakken. Wij informeren je graag over nagellak zodat jij ook heerlijk aan de slag kunt met experimenteren en oefenen van diverse mooie stijlen.

Lees meer..

Artikel

Geen scheermes nodig deze zomer

Het warme weer komt er weer aan en dat betekent dat de korte broeken, jurkjes en rokjes weer uit de kast worden gehaald. Maar dat betekent ook dat de benen weer geschoren moeten worden. Veel vrouwen scheren hun benen in de zomer om gladde benen te hebben. De ene persoon heeft meer haargroei dan de ander, waardoor de ene persoon zich ook vaker zal scheren. Toch is het voor veel mensen een last om elke dag te scheren. Scheren is niet de enige manier van ontharen. Er zijn een aantal manieren om je lichaam te ontharen zonder het gebruik van een scheermes.

Lees meer..

Artikel

Tips voor het aanbrengen van make-up

Make-up wordt door veel mensen aangebracht op het gezicht. Als je niet zo goed weet waar je moet beginnen met het aanbrengen van make-up, staan hier enkele tips. Iedereen brengt make-up aan op een andere manier. De ene vindt het fijner om make-up aan te brengen met kwasten en de ander vindt het fijner om de handen en vingers hiervoor te gebruiken. Er is wel een volgorde van het aanbrengen van make-up om jou zo verder op weg te helpen.

Lees meer..

Artikel

De haartrends van 2018

We moeten nog een maand wachten en dan is het eindelijk zomer. Het is weer de hoogste tijd om de haartrends van de zomer te bespreken. Er zijn een aantal haartrends die je deze zomer gegarandeerd gaat tegenkomen.

Lees meer..

Artikel

Waarom kiezen voor definitief ontharen?

We zijn er elke week meerdere keren mee bezig: ontharen. Hoewel lichaamsbeharing in een heel ver verleden superhandig was in koude winters, is het tegenwoordig meer een last. In de koudere maanden van het jaar kunnen we ons velletje enigszins verstoppen en de scheerbeurten uitstellen, maar dat is binnenkort weer verleden tijd.

Lees meer..