Vergelijken van de beste autoverzekeringen voor vrouwen

  • Lisa
  • /
  • Donderdag 22 Juni 2023
  • /
  • Views 87919

Muurdecoratie

Vrouwen maken voor ook deel uit van het verkeer. De meeste mensen zijn van mening dat vrouwen slechter rijden dan mannen, maar dat blijkt niet helemaal correct te zijn. Onderzoeken hebben namelijk aangegeven dat vrouwen minder brokken in het verkeer maken. Ze zijn over het algemeen voorzichtiger en dat wordt tegenwoordig ook bij begrepen wanneer het om verzekeringen gaat. Er zijn nu ook verzekeringen speciaal voor vrouwen.

De meeste mensen zijn van mening dat vrouwen slechter rijden dan mannen, maar dat blijkt niet helemaal correct te zijn.

Vrouwen minder vaak bij ongelukken betrokken

Omdat vrouwen minder vaak bij ongelukken betrokken zijn en letsels oplopen, is men van mening dat hun verzekeringen ook goedkoper zou moeten zijn. Het is goedkoper om vrouwen te verzekeren en vrouwen kunnen dus ook van lagere premies genieten wanneer ze voor autoverzekeringen voor vrouwen kiezen. Het is net als andere autoverzekeringen. Alleen zijn er nog extraatjes die je bij sommige verzekeraars kunt vinden. Bijvoorbeeld handtasdekking voor de inhoud van je tas en accessoiredekking. Verder is het ook handig om kosten zoals een kapotte achterlicht te laten dekken dan dat je teveel uitgeeft bij een garage om het te vervangen.


Welke verzekering kan ik als vrouw het beste kiezen?

Men is van mening dat OnnaOnna en Zij Rijdt Beter de beste autoverzekeringen voor vrouwen kunnen aanbieden, maar er zijn natuurlijk ook nog andere verzekeringsmaatschappijen die zo een verzekering aanbieden. Om te zien welke van ze het goedkoopste zijn, ga je ze allemaal met elkaar moeten vergelijken.

Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je meteen voor de goedkoopste moet kiezen. Je moet nagaan wat je allemaal krijgt voor die prijs. Wordt er Eigen Risico bijberekent of niet? Zou je liever voor WA verzekering moeten kiezen of toch wat extra besteden om de Allrisk verzekering van de andere te kiezen?

Als vrouw zijnde ben je natuurlijk niet verplicht om deze verzekering af te sluiten, maar het is natuurlijk wel leuk om te weten dat je deze optie hebt.

Populaire Artikelen