Instagram-waardig: dit zijn de interieurtrends voor het najaar

  • Lisa
  • /
  • Dinsdag 31 Mei 2022
  • /
  • Views 100285

Interieur

Je wilt natuurlijk dat je interieur net zo on fleek is als jijzelf. Eerlijk is eerlijk; shoppen voor ons interieur doen we lang niet zo vaak als voor onszelf. Elke maand nieuwe kleren en make-up kopen vinden we prima, maar vaak zijn de spullen die we kopen voor ons interieur tijdlozer zodat ze langer meegaan. Dat is natuurlijk alleen maar goed, want: duurzaam. Wil je het dit najaar helemaal anders doen en eens wel meegaan met de trends? Hallo, Insta-waardig huisje! Dit zijn de interieurtrends die je dit najaar niet mag missen!

Als er een item is dat in geen enkel huis zou mogen ontbreken..

Tapijten om van te houden

Als er een item is dat in geen enkel huis zou mogen ontbreken, dan is het wel een tapijt! Tapijten komen natuurlijk in vele vormen en maten en daarom is er voor iedere inrichting wel een geschikt exemplaar te vinden. Wil je een tapijt dat extra zacht aanvoelt aan je blote voeten? Dan is een hoogpolig vloerkleed jouw ideale match! Door de hoge polen voelt dit type tapijt heerlijk aan wanneer je er overheen wandelt. Daarnaast geeft het de kamer gelijk een heel huiselijk en gezellig gevoel. Perfect dus voor de koude dagen!Zacht als fluweel

Nog zo’n trend die je niet mag missen! Fluweel zagen we het afgelopen seizoen al steeds vaker terugkomen op de catwalk, maar ook in interieur land is dit materiaal een echte must-have. Fluwelen bankjes, poefjes en kussenslopen zijn voorbeelden van accessoires waarbij fluweel erg mooi staat. Wanneer je een chique geheel wilt creëren, is dit materiaal een uiterst geschikte keuze. Daarnaast zit een bankje van fluweel natuurlijk heerlijk zacht.


Prints in je huis

Ook hier weer zo’n trend die via de catwalks ook de harten van interieur liefhebbers heeft veroverd: prints! Met name leuk op tegeltjes voor een Mediterrane vibe maar ook op kussens of behang. Let wel; kies je voor behang met een printje? Houd de rest dan effen. Je wilt natuurlijk niet dat je interieur instant hoofdpijn veroorzaakt. Balans is hier het sleutelwoord - uitpakken mag, maar houd het stijlvol.


Spiegeltje aan de wand

Functioneel maar ook decoratief; spiegels! In je slaapkamer kun je spelen met spiegels en zo een optisch grotere ruimte maken. Hang bijvoorbeeld meerdere kleine spiegels naast elkaar aan de muur. Op die manier kun je makkelijk je outfit checken voor je de deur uitgaat en ziet je kamer er opeens twee keer zo groot uit!Populaire Artikelen