5 redenen waarom meer vrouwen zouden moeten motorrijden

  • Lisa
  • /
  • Maandag 2 Oktober 2023
  • /
  • Views 90666

motorrijden vrouw

De laatste jaren zie je steeds vaker vrouwen die motorrijden. Motorrijden werd altijd een beetje gezien als stoere hobby voor mannen, maar tegenwoordig ook als hobby voor stoere vrouwen!

Motorrijden geeft je het ultieme gevoel van vrijheid, waardoor je een heerlijke adrenalinekick krijgt zodra je op de motor stapt. Er is niets leuker dan heerlijk rondtoeren op je motor en onderweg genieten op een gezellig terrasje. Rij je nog geen motor? Lees dan de vijf redenen om als vrouw motor te gaan rijden!

Een vrouw op de motor is super stoer!

Reden 1. Stoer en sexy

Een motorpak van leer staat iedere vrouw stoer en sexy. Stoere motorkleding is dan ook een goede reden om als vrouw motor te rijden. In de webshop van Motorkledingstore vind je een ruim assortiment aan motorkleding voor dames.

Reden 2. Praktisch

Motorrijden als vrouw is niet alleen stoer, maar is ook gewoon erg praktisch. Zo hoef je geen parkeergeld meer te betalen en sta je nooit meer vast bij file. Vooral bij woon-werkverkeer is het ideaal als je op de motor rustig tussen de file door mag rijden. a.

Reden 3. Ultieme gevoel van vrijheid

Het ultieme gevoel van vrijheid dat je op de motor ervaart is echt uniek. Als niet-motorrijder kan je niet voorstellen hoe fijn het vrijheidsgevoel op de motor is. Ooit is er onderzoek geweest naar het geluk van motorrijder en wat blijkt: mensen die motorrijden zijn gelukkiger dan mensen die dat niet doen. Snel een motorrijbewijs halen dus!

Reden 4. Je hoort bij een groep

Als je begint met motorrijden zal je ervaren dat je ineens bij een groep hoort, namelijk de groep: motorrijders. Je hoort er al gelijk bij op het moment dat je op de motor stapt. Het leuke van motorrijders is dat ze elkaar onderweg altijd groeten en waar nodig hulp aanbieden. Ook heb je op verjaardagen gespreksstof met andere motorrijders.

Reden 5. Relatief goedkope hobby

Motorrijden als hobby is relatief goedkoop. Sterker nog, het is goedkoper dan dat je in een auto rijdt. De aanschaf en maandelijkse kosten zijn goedkoper dan bij een auto. Ook betaal je geen parkeergeld meer. Motorrijden is zeker geen goedkope hobby, maar er zijn ook duurdere hobby’s te bedenken.Populaire Artikelen