5 redenen waarom het festivalseizoen geweldig is

  • Lisa
  • /
  • Dinsdag 28 November 2023
  • /
  • Views 41162

festival

De feestdagen zijn net voorbij en het nieuwe jaar is pas net begonnen, maar toch kijken we allemaal al weer uit naar het festivalseizoen van 2020! In deze blog geef ik je een aantal goede redenen om ook dit jaar weer een aantal mooie festivals mee te pakken. Vergeet ook zeker niet om je festival outfit on point te hebben en koop alvast festival waaiers, je kunt nooit te vroeg beginnen met de voorbereidingen.

1. De sfeer en omgeving van een festival zijn top!

De sfeer is vaak erg goed op een festival, veel gezelliger en vriendelijker dan een gemiddelde zaterdagavond of –nacht. Of dit nou komt door de frisse buitenlucht of andere redenen heeft is mij niet duidelijk, maar dat de sfeer erg goed is op festivals, is niet te ontkennen. Good vibes only! Niet alleen de sfeer is top, ook de gezellige en vaak wat hysterische aankleding van de meeste festivals maakt dat de sfeer heel anders is als in een donkere club. Ook heb je vaak leuke dingen om te doen, verschillende area’s of kun je gewoon even rondwandelen met je vrienden langs grappige tentjes en acts.

Met deze tips creëer je de ideale meisjeskamer!

2. Ondekken van nieuwe muziek en artiesten

Van bekende DJ’s tot live bands, je komt van alles tegen op festivals en dat maakt het zo leuk. Er is bijna geen een festival waarvan je alle artiesten goed kent of alle nummers van kan meezingen. Het is juist leuk om nieuwe muziek en artiesten te ontdekken. Zo heb je weer nieuwe nummers om thuis te ontdekken of gave optredens om terug te kijken. Vergeet niet festival oordopjes te kopen. Dit kan je een hoop ellende besparen. Vaak staat de muziek namelijk (te) hard, waardoor je gehoorschade kunt oplopen. Dit wil je natuurlijk niet dus zorg dat je goed voorbereidt bent. Koop ze liever van te voren dan extra prijzig op het festival zelf.

3. Nieuwe vriendschappen maken of wellicht meer dan vriendschap!

Aangezien het meestal lekker warm is en er een koel briesje staat in Nederland, is dat de perfecte omgeving voor het maken van nieuwe vriendschappen, scharrel of zelf een relatie. De sfeer is in tegenstelling tot het nachtleven veel relaxter. Mensen staan open voor een gezellig praatje of dansje. Kortom als single kijk je je ogen uit op een festival! Koop vette festival supply om extra op te vallen tussen alle festivalgangers.

4. Trek kleding aan die lekker opvalt

Op een festival kun je eigenlijk niet voorschut lopen. Je kunt dus lekker aan doen waar jij je prettig in voelt. Kies iets extravagants, Ibiza style of een etra sexy outfit. Niets is te gek op een festival, dus leef je lekker uit. Zorg er wel voor dat het comfortabel zit. Want je wilt geen schurende benen of kleding de hele dag aan hebben.

5. Tijd met je vrienden doorbrengen

Niets is zo gezellig als weken (of maanden) uitkijken naar die te gekke party samen met je vrienden. De groepsapps hebben het maar druk met de voorbereidingen van iedereen. Een hele dag en avond gezellig biertjes drinken en kletsen. Dit doe je natuurlijk wel vaker, maar de sfeer op een festival heeft toch wat magisch!Populaire Artikelen