5 dingen die niet mogen ontbreken in je handtas. (Nummer 4 is echt een must have)

  • Lisa
  • /
  • Woensdag 30 Augustus 2023
  • /
  • Views 22109

handtas

Ga jij weleens de deur uit zonder handtas? Ik in ieder geval niet. De handtas is misschien wel het meest kenmerkende accessoires van ons als vrouw. Sommige vrouwen hebben een luxe merktas van bijvoorbeeld Gucci of Prada en anderen geven hier niks om en hebben een tas van de H&M.

Maar allemaal hebben we een handtas. Waar de één in haar tas kan zitten graven opzoek naar dat ene wat ze er toch zeker in had gestopt is er ook altijd dat type vrouw waarbij de handtas ver gelijkenis vertoont met de hoed van een goochelaar.

Maar wat hoort er nou echt in een handtas te zitten? Wat kan er echt niet ontbreken?

En zeg nou zelf, wie wil er geen reddende engel zijn voor slechts 0,49 cent.

1: Pijnstillers (60%)

Of het nou die vervelende periode in de maand is of dat je een collega de oren van je hoofd praat op de maandag morgen na een iets te leuke zondag avond.

Pijnstillers zijn een echte handtas must have. We raden het (overmatig) gebruik van pijnstillers echt niet aan, maar er is niks vervelender dan zonder pijnstillers zitten als je ze nodig hebt.

Zelfs als je zelf geen pijnstillers gebruikt maakt het überhaupt hebben van pijnstillers je gelieft onder klasgenoten, collega’s en vriendinnen met hoofdpijn en andere klachten.

Of het nou die vervelende periode in de maand is of dat je een collega de oren van je hoofd praat op de maandag morgen na een iets te leuke zondag avond.

2: Je Mobiele telefoon (58%)

De mobiele telefoon. Bij mij is mijn iPhone inmiddels aan mijn hand vergroeit maar bij sommige vrouwen zit hij blijkbaar ook nog in de handtas. Een belangrijke toevoeging aan de telefoon is nog de powerbank. Deze heeft net niet de top 5 gehaald maar werd door menig vrouw meegenomen om de telefoon volgeladen te houden.

3: Een zonnebril (49%)

We hebben ons onderzoek gedaan in de zomer en we weten dus niet of het in de winter anders was geweest maar bijna de helft van alle vrouwen had een zonnebril bij zich. Een groot deel van de vrouwen haalde hun zonnebril zo uit de handtas zonder brillendoos, of tasje.

Met een goede multitool kun je zo ontzettend veel verschillende de dingen dat ik eigenlijk niet snap dat 2/3 van de vrouw nog zonder kan. Een goede multitool is ook helemaal niet duur. Zelf heb ik bijvoorbeeld deze Leatherman Squirt (en nee ik heb hem niet gekozen voor de naam). Simpel & klein maar hij doet het super en ik heb hem al jaren.

5: Antibacteriële gel 25%

25% van de vrouwen had een vorm van zeep bij zich. De meeste hadden Antibacteriële gel. Dit is speciaal soort zeep waarmee je je handen kan wassen zonder dat er water nodig is. Zelf voel ik me nu wel een beetje een zwijn dat ik dit concept niet kende maar ik heb ook gelijk even de Pro hygiëne gel van Care Plus gekocht voor in mijn handtas. Erg makkelijk zeker voor iemand die zo gek is op backpacken als ik!

Dit was de ultieme top 5 van dingen die mogen ontbreken aan een goede handtas. Ben jij het er nou helemaal niet mee eens? Of mis je iets cruciaals in deze lijst? Laat het ons dan weten in de comments!


Populaire Artikelen