3 redenen waarom jij een e-bike moet hebben!

  • Lisa
  • /
  • Zaterdag 4 November 2023
  • /
  • Views 7000

stella elektrische fiets

Elektrisch fietsen is zo onderhand het nieuwe normaal geworden. Moeiteloos ingehaald worden door de ene na de andere e-bike, terwijl jij ploeterend vooruit probeert te komen met die enorme tegenwind, herken je waarschijnlijk wel. Misschien is het je zelfs opgevallen dat het niet meer alleen gepensioneerden zijn die je fluitend voorbij sjezen op het fietspad. De gemakken van de e-bike hebben zich inmiddels bewezen bij een groter publiek waardoor steeds meer mensen van onze leeftijd ook steeds vaker voor zo’n elektrisch model kiezen. In deze blog leggen we je uit waarom jouw volgende fiets absoluut ook een e-bike moet zijn!

E-bikes zijn ontzettend populair!

Hipper dan hippe e-bikes

Ja - het oog wil inderdaad ook wat, maar daar hoef je je bij de aanschaf van een e-bike tegenwoordig echt geen zorgen meer om te maken. Door de groter wordende vraag onder meer groepen dan alleen gepensioneerde, is ook het aanbod meegegroeid. Zo zijn er inmiddels ontzettend veel elektrische fietsen verkrijgbaar in de hipste modellen en kleuren. Er zijn zelfs hele toffe e-bikes te koop waaraan je niet eens kan zien dat het een elektrische is. Er zijn een heleboel aanbieders maar met een e-bike van Stella ben je ervan verzekerd dat je de show steelt op het fietspad.


Geen brug is je meer te ver?

Oké. Elektrische fietsen zijn dus hartstikke hip, maar de échte reden om een e-bike aan te schaffen is natuurlijk het gemak dat je erdoor ervaart. Zo’n fiets is namelijk voorzien van een accu en een motor die jou een continue steuntje in de rug geven in de vorm van trapondersteuning. Je zult zien dat je dankzij deze ondersteuning veel verder kunt fietsen en eigenlijk geen brug je meer te ver is. Ook is tegenwind dan geen enkel probleem meer. Ook dan fiets jij fluitend over het fietspad.

Lease e-bike van de zaak

Sinds dit jaar is het een stuk makkelijker geworden om een e-bike zakelijk te leasen. Je betaalt namelijk slechts 7% bijtelling. In plaats van een auto van de zaak kan je nu heel voordelig dus ook een fiets van de zaak rijden. Op een e-bike is die 15 kilometer van en naar je werk prima te overbruggen, daar waar je dat op je oma-fiets toch niet helemaal voor je ziet. Je bent dan dagelijks in de buitenlucht, bent geen tijd meer kwijt aan die ellendige files en je hebt je portie dagelijkse lichaamsbeweging dan ook maar gelijk gehad!

De voordelen van elektrisch fietsen zijn ontzettend groot. Reden genoeg dus om eens rond te kijken naar de mogelijkheden. Je kunt er zelf een aanschaffen of uitzoeken wat er via je werkgever te regelen valt. In beide gevallen kun je bij Stella Fietsen terecht. Vraag geheel vrijblijvend de brochure aan!Populaire Artikelen