Back Home Modetips Tips Leuke mode adresjes Shopping Ilovetoshop.nl - Fashion, koopjes en sale shoppen!

Ilovetoshop.nl - Fashion, koopjes en sale shoppen!

I Love To ShopI LOVE TO SHOP is een nieuw en buitengewoon leuk 'fashion-shopping-moodboard'. Er zijn duizenden online mode en beauty artikelen te vinden! 

Fashion wordt nog meer fun als je korting krijgt of als het in de uitverkoop is, dus houdt ILTS voor je in de gaten wanneer items in de sale gaan of korting krijgen.

Vind het gezochte item
Met een handige zoekfunctie vind je het artikel naar keuze in de gewenste (prijs)categorie. En het fijne is, dat alle producten gewoon in Nederland te bestellen zijn!

Koopjesjagen
Voor de echte koopjesjagers onder ons: het scherm is in te stellen op alleen sale artikelen.  Je favoriete items kunnen door op het hartje te klikken 'ge-loved' worden, waardoor ze in een persoonlijke wishlist bewaard worden. Zo kan je er later altijd op terug komen. 

Sale & Uitverkoop 
I LOVE TO SHOP beschikt over een geniaal werkende 'prijsradar' die voor je in de gaten houdt of en wanneer je 'ge-lovede' artikel in de uitverkoop is gegaan. Als dit het geval is dan krijg je hier automatisch een melding van. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste sales en koopjes!

Ga naar www.ilovetoshop.nl om lekker shoppen samen met je buurvrouw, collega´s, nichtjes en vriendinnen! 

I Love To Shop

Saskia

Op 8 jarige leeftijd kreeg ik (als mini fashionista in de dop) een echte modewijzer cadeau, waarna ik alleen nog kon dromen van lakschoentjes met een hakje, jurkjes met stippen en een droombaan in de mode. Met een achtergrond in de grafische sector en een studie modevormgeving aan Academie Minerva te Groningen schrijf ik nog steeds graag over deze onuitputtelijke bron van inspiratie: Mode!

Word ook vrienden met ons op GirlStyle Facebook!

Website: www.girlstyle.nl
guy-468x60