Back Home Modetips Tips Leuke mode adresjes Shopping Het Isabel Marant jasje van Trijntje & Sylvie

Het Isabel Marant jasje van Trijntje & Sylvie

Isabel Marant Weez jacket knock offVraag jij jezelf ook altijd af waar die hippe TV babe haar kleding vandaan heeft? Vaak blijft het bij een vraag en als je er al achter komt blijkt het item zelden betaalbaar.

Deze keer hebben we de perfecte en betaalbare look-a-like gevonden van het Isabel Marant Weez jasje wat Trijntje Oosterhuis draagt tijdens de Voice uitzendingen!

De 'Isa Jacket'  heeft een tie-dye wassing en is afgewerkt met rode biesjes en zilverkleurige studs. Het is gevoerd en doorgestikt met een ruit stiksel. Zoals het een echte fashionista betaamd is ook Sylvie er mee gespot. De prijs is bijna net zo leuk als het jasje zelf. We vonden het voor €129,95 bij Modemusthaves.nl!

Isabel Marant Weez jacket gedragen door Trijntje en Sylvie
Afbeeldingen: Modemusthaves.nl

Hebben? Het jasje is hier te bestellen.

Saskia

Op 8 jarige leeftijd kreeg ik (als mini fashionista in de dop) een echte modewijzer cadeau, waarna ik alleen nog kon dromen van lakschoentjes met een hakje, jurkjes met stippen en een droombaan in de mode. Met een achtergrond in de grafische sector en een studie modevormgeving aan Academie Minerva te Groningen schrijf ik nog steeds graag over deze onuitputtelijke bron van inspiratie: Mode!

Word ook vrienden met ons op GirlStyle Facebook!

Website: www.girlstyle.nl
guy-468x60