Back Home Modetips Tips Leuke mode adresjes Shopping Forever21 opent 3 winkels in Nederland

Forever21 opent 3 winkels in Nederland

Forever21

Terwijl Zara en H&M inmiddels Amerika veroveren, gaat Forever21 vanuit Amerika juist naar Europa. De grote Amerikaanse modeketen Forever 21 gaat flink uitbreiden. Eerst komen er winkels in Dublin, Birmingham, Londen en Wenen. En dan: voor ons het belangrijkste natuurlijk, volgend jaar opent Forever21 winkels in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht!

Ook Brussel en Antwerpen, zijn in 2011 aan de beurt. Daarna kunnen we tijdens onze city trips ook prettig winkelen in Parijs, Berlijn, Madrid en Barcelona.

Degenen die in Amerika wel eens bij Forever21 hebben geshopt, weten dat het enorm grote winkels zijn en dat je er veel kleding tegen goedkopere (H&M/Zara) prijzen kunt kopen. Zoals de naam al doet vermoeden heeft de kleding van Forever21 een jonge uitstraling maar ook als je ietsje ouder bent valt er prima te shoppen. En ach.. Zouden we niet allemaal graag 21 blijven?

Website: www.forever21.com

 Forever21

Saskia

Op 8 jarige leeftijd kreeg ik (als mini fashionista in de dop) een echte modewijzer cadeau, waarna ik alleen nog kon dromen van lakschoentjes met een hakje, jurkjes met stippen en een droombaan in de mode. Met een achtergrond in de grafische sector en een studie modevormgeving aan Academie Minerva te Groningen schrijf ik nog steeds graag over deze onuitputtelijke bron van inspiratie: Mode!

Word ook vrienden met ons op GirlStyle Facebook!

Website: www.girlstyle.nl
guy-468x60