Back Home Modetips Tips Online webshop tips River Island winkels en online shop

River Island winkels en online shop

River Island winkels en online shopHet merk, de winkel River Island, niet te verwarren met Riverwoods (je weet wel, hoog Polo/kraagjes gehalte) heeft zich uitgebouwd tot een mega brand. River Island is een super jong, hip, fashionable en betaalbaar merk wat mega grote collecties heeft met bijna alles wat je je maar kunt wensen. River Island winkels in Nederland zitten in Amsterdam en Rotterdam maar gelukkig zijn de schoenen, tassen, rokjes, ondergoed, sieraden, hoedjes, jasjes, portemonnees, jeans, leggings pfff.. wat veel! ook online te vinden.

Je kunt moeiteloos je gehele garderobe van top tot teen bij River island aanschaffen. Want het van origine Britse merk heeft kleding voor elke gelegenheid, het merk is ook zeer geliefd om de party-outfits die je daar heel goed kunt scoren. Veel rokjes en fancy jurkjes voor een zomers feest of a night out! Daarbij heeft de shop ook eindeloos veel bijpassende accessoires, sieraden en leuke haarfrutsels die je er vindt, perfect om je look helemaal af te stylen!

Kleding van River Island is te koop via de officiele webshop: www.riverisland.com en via de shop-in-shop bij Asos.com. Of... je kunt een bezoekje brengen aan de twee winkels die Nederland rijk is! In Amsterdam zit een winkel aan de Kalverstraat (vanaf de Dam bijna één van de eerste winkels aan de rechterkant!). In Rotterdam is de River Island winkel te vinden aan: Binnenwegplein 25, (tegenover de Mediamarkt). Woon je in (of ga je een dagje naar) België, dan is de winkel in Antwerpen te vinden aan de Meir 56.

Wat vind jij van dit merk? heb je er wel eens wat gekocht?


saskia_o

Op 8 jarige leeftijd kreeg ik (als mini fashionista in de dop) een echte modewijzer cadeau, waarna ik alleen nog kon dromen van lakschoentjes met een hakje, jurkjes met stippen en een droombaan in de mode. Met een achtergrond in de grafische sector en een studie modevormgeving aan Academie Minerva te Groningen schrijf ik nu 30 jaar later nog steeds over deze onuitputtelijke bron van inspiratie: Mode!

Word ook vrienden met ons op GirlStyle Facebook!

Website: www.girlstyle.nl
guy-468x60