Just-D for BagsacBagsac en sieradenmerk Just-2D hebben samen een limited edition tassenlijn ontworpen. De lijn: Just-2D for Bagsac is geïnspireerd op de handgemaakte sieraden van haarstylist en topontwerper Jurgen Hoskens. Het resultaat: Bijzonder mooie tassen!

Voor deze tassenlijn heeft Jurgen zich laten inspireren door zijn jarenlange ervaring in de wereld van de Rich & Beautiful. "Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met Bagsac. Het is een enorme eer om samen met dit populaire tassenmerk te mogen werken. Onze visies sluiten naadloos op elkaar aan. Beiden zijn we bezig met het neerzetten van statement accessoires en dat schept een band" vertelt Jurgen Hoskens enthousiast.

Danie Bles Een fotoshoot in een fashion magazine, een samenwerking met een ontwerper of het kleden van A-list celebs? Danie Bles, de effortless chic fashion stylist en personal shopper draait haar hand er niet voor om. Vandaag verwelkomen wij Danie Bles als nieuwe blogger bij GirlStyle.nl.

Hester Vlamings Klomp PumpToen schoenontwerpster Hester Vlamings zich in 2007 in Milaan bevond, zag zij in haar ooghoek een etalage met daarin een vreemd silhouet. Bij nadere inspectie zag zij een soort pump die op een klomp leek, maar niet als klomp bedoelt was... Ze maakte er een foto van en nam zich voor om een pump geïnspireerd op een klomp te ontwerpen die wél bedoelt was als klomp-pump.

Philipp Plein Rockchick laarsjesHet enkellaarsje waar je een absolute stijl-statement mee maakt is van 100% zwart pythonleer en behangen met zilverkleurige kettingen en kleine skulls. Deze bijzondere booties met hak van Couturier Philipp Plein maken de Rockchick trend helemaal zoals ie bedoeld is.

Stacey's SilverDe veelzijdige Stacey Rookhuizen is haar eigen sieradenlijn gestart. Met als resultaat strak ontworpen grote ringen voor elke vinger die niet alledaags wil zijn. De webshop bevat een aantal beauty's van zilveren ringen met een typische Stacey uitstraling.

Madonna's Material Girl bij Macy'sMadonna, "Queen of pop" is jarenlang (en nog!) modevoer en top inspiratie geweest voor menig modeontwerper. Nu zijn de rollen eens omgedraaid. Mama Madonna en dochter Lourdes ontwerpen samen de fashionable collectie "Material Girl". Hoe de collectie er uit ziet? Neem alvast een kijkje achter de schermen van de "Material Girl" fashion shoot.

Monki AmsterdamHet Zweedse modeketen Monki opent eind deze maand haar eerste Nederlandse winkel in Amsterdam. Monki is een onderdeel van H&M en richt zich op jonge trendy kleding en accessoires. De prijzen liggen iets hoger dan Hennes & Mauritz maar blijven nog steeds zeer betaalbaar.

Manfield schoenen by Danie BlessAls je terugkomt van vakantie kun je meteen door naar de Manfield winkel. Midden augustus lanceert styliste Danie Bles haar nieuwe Mix & Match Fall Collection. Na het succes van de eerste Mix & Match by Danie for Manfield collectie, kon een vervolg niet uitblijven…

Hennes & MauritzHennes & Mauritz opent dit najaar zijn allergrootste winkel op de Dam in Amsterdam. Behalve kleding kan je er ook terecht voor hippe spulletjes om je interieur mee op te leuken want de H&M Homecollectie is er ook verkrijgbaar.

Black label by ManfieldManfield lanceerde op 8 juli hun nieuwe high fashion merk "Black Label by Manfield". Dit nieuwe label heeft een Italiaanse look & feel en vertegenwoordigt de meest exclusieve, stylish en luxe lijn voor mannelijke en vrouwelijke fashionista’s.

guy-468x60