Online shop voor Zara

Zara online shopEureka! Ik dacht dat ze er nooit mee zouden komen. De Zara opent eindelijk een webshop. Vanaf komend winterseizoen zal Zara ook online kleding gaan verkopen. Dat grijze colbert lag in mijn gedachten al in het winkelmandje. Maar, er is wel een maar...

Wat wel een (zeg maar gerust grote) teleurstelling is, dat er eerst nog niet in Nederland online gewinkeld kan worden. Het bedrijf opent als eerste online shops in Spanje, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannie, Italie en Portugal. Pas daarna komt de rest aan de beurt. Gelukkig weet ik de route naar de Zara in de stad ook nog feilloos te vinden.

Wat vind jij? Had Zara meteen moeten starten met een Nederlandse shop?

Website: www.zara.com 
 
Saskia

Op 8 jarige leeftijd kreeg ik (als mini fashionista in de dop) een echte modewijzer cadeau, waarna ik alleen nog kon dromen van lakschoentjes met een hakje, jurkjes met stippen en een droombaan in de mode. Met een achtergrond in de grafische sector en een studie modevormgeving aan Academie Minerva te Groningen schrijf ik nog steeds graag over deze onuitputtelijke bron van inspiratie: Mode!

Word ook vrienden met ons op GirlStyle Facebook!

Website: www.girlstyle.nl
guy-468x60